پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ترکیه: روابط تجاری و اقتصادی با اسرائیل را کاملا قطع می‌کنیم

ترکیه: روابط تجاری و اقتصادی با اسرائیل را کاملا قطع می‌کنیم وزیر خارجه ترکیه بیان کرد تصمیم گرفتیم روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل را کاملا قطع کنیم و حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای آن ببندیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 29
کد خبر: ۲۸۷۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هاکان فیدان اظهار داشت رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب جنایت جمعی علیه فلسطینیان در نوار غزه است.
فیدان با بیان اینکه برنامه‌های تل آویو برای اشغال تمام اراضی غزه ادامه دارد، گفت اسرائیل با حمایت نامحدود امریکا به دنبال این است تا راه‌ حل دو کشوریی را از بین ببرد.

وی با اشاره به ناکام ماندن جامعه جهانی در تحمل مسئولیت برای توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی بیان کرد تحولات اخیر حاکی از آن است که تل آویو قصد دارد تمام سرزمین‌های فلسطینی را اشغال کند.

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به این موضوع که رژیم صهیونیستی سیاست گرسنگی وحشیانه را علیه فلسطینیان در غزه در پیش گرفته است تا آنان را مجبور به ترک سرزمینشان کند، گفت تلاش‌های ما با قطر و مصر برای یافتن راه‌ حلی اساسی برای حل مسئلۀ فلسطین ادامه دارد.

فیدان اظهار داشت هدف تل آویو روشن است آنهم غیرقابل سکونت کردن غزه است تا از این طریق مردم را مجبور به مهاجرت کند.

وی بیان کرد وزرای افراطی و شهرک‌نشینان اسرائیلی با یورش به مسجدالاقصی می‌خواهند سطح تنش‌ها را بالا ببرند. ذهنیت اسرائیلی به قوانین بین‌المللی پایبند نیست و آن را نادیده می‌گیرد.

وزیر خارجه ترکیه اظهار داشت اسرائیل نمی‌خواهد دولت سوریۀ جدید و قدرتمندی شکل بگیرد، اما ما اجازه ادامۀ این سیاست‌ها را نخواهیم داد.

فیدان افزود تصمیم گرفتیم روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل را کاملا قطع کنیم و حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای آن ببندیم.

وی ضمن تاکید بر اینکه تداوم تنش میان رژیم صهیونیستی و ایران امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند گفت تل آویو در تلاش است تا تمام کشورهای منطقه را به هرج و مرج بکشاند.

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اینکه جلوگیری رژیم اشغالگر از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، باعث قتل هزاران فلسطینی در چارچوب سیاست گرسنگی شده است توضیح داد سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی از غزه فراتر رفته و اکنون قدس، کرانه باختری، سوریه، ایران و لبنان را نیز دربر گرفته است./خبرفوری

کلمات کلیدی: اسرائیل ترکیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار